Despre Noi

Stage & Ledtech SRL este filiala firmei Gépbér Színpad Kft. din Ungaria. Predecesorul firmei Gépbér Színpad Kft. a fost societatea Gépbér Hungária Kft. care și-a început
activitatea în mai 1999 în domeniul tehnicii de scenă, de teatru și de evenimente.

Din data de 31 decembrie 2012 ne efectuăm activitatea sub denumirea de Gépbér Színpad Kft., deservind în continuare teatrele și firmele organizatoare de evenimente, oferindu-le o gamă foarte largă de produse (scene mobile, decoruri, echipamente de tehnică de scenă, panouri LED etc.).

Ne străduim să le oferim clienților noștri o gamă cât mai largă de produse și servicii, asigurând atât servicii complete de proiectare, producție și realizare a echipamentelor de tehnică de scenă, cât și servicii de confecționare a draperiilor în croitoria noastră. Oferta noastră conține atât pardoseli pentru balet și dans, cât și pânză pentru pictură sau tull-uri cu o lățime de 17 metri. Sistemele noastre unice de prindere cu șine reprezintă niște produse populare printre teatre.

Departamentul nostru de vânzări și închirieri se ocupă cu ecranele LED, iar datorită acestuia firma noastră a devenit un agent
economic important pe piață, dat fiind faptul că acest departament al nostru a fost antreprenorul principal în cadrul celui mai mare eveniment de tehnică vizuală din
țară, Campionatul Mondial de Natație FINA în 2017.

Produsele noastre sunt în conformitate cu cele mai riguroase cerințe europene și maghiare de siguranță și calitate, asigurând clienților noștri materiale și echipamente de ultimă generație.
Pe baza acestor experiențe înființăm compania Stage&Ledtech în România, profitând de cunoștințele de specialitate și de experiențele profesionale deja existente.
Suntem distribuitorul firmei Gerriets, GUIL si Showtex din Belgia care oferă o gamă largă de produse în domeniul tehnicii de scenă.