Led / Tehnică vizuală / Display-ecran led / Led PostAir

Am fost primii care am întrodus pe piața din romania echipamentul Led PostAir. Pentru detalii: www.ledpostair.ro

O altă noutate pe piață este Led Pardosea Interactiv. În afară de construcția fizică,furnizăm și crearea conținutului!

Oferim displayuri LED modulare și creative pentru uz interior și exterior. Display-urile au caracteristici diferite, astfel încât să fie acoperită o gamă foarte largă de cerințe ale organizatorilor de evenimente. Acestea au dimensiuni, greutate, rezoluții și sisteme de montare diferite. Prin urmare, încă de la început clarificăm aceste aspecte cu clienții.

Pe baza listei de produse clientul are posibilitatea să identifice caracteristicile de bază ale produselor pentru a alege cel mai potrivit display LED pentru evenimentul organizat. Caracteristica principală a acestora este că indiferent dacă se amplasează pe scenă sau se agață pe pereți, necesită structură de support. Din punctul de vedere al luminozității și al calității imaginilor vorbim de echipamente de cea mai înaltă calitate. Datorită design-ului modular aceste echipamente pot fi folosite ca instrumente în scopuri creative.

Pentru o imagine exactă vă putem ajuta cu o demonstrație a soluțiilor posibile prezentate pe canalul nostru de YouTube, unde se găsesc filmări interesante și actualizate.